bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Kom naar de bib en tel mee !

Tijdens de verwendag op zaterdag 16 oktober is onze gloednieuwe bezoekersteller plechtig ingehuldigd. Die feestelijke dag klokten we af op 730 bezoeken !

We wisten al dat u met velen naar de bib komt, maar voortaan kan u bij elk bezoek aflezen met hoevéél juist ! Als kers op de taart krijgt elke duizendste bezoeker een korte zoemtoon te horen, waarna er een rood lichtje gaat branden. En dan halen wij de cadeautjes boven ! Hoe meer je naar de bib komt, hoe meer kans je maakt om de gelukkige te zijn !

Om het spannend te houden weerklinkt de zoemtoon niet exact wanneer er '1000' of '2000' op het display staat. Het rode lampje onder de teller blijft na de toon ter controle verder branden tot wij het uitschakelen.

Deze unieke bezoekersteller werd speciaal voor onze bib ontworpen en gemaakt door de leerlingen van het 3de en 4de jaar 'Elektrische installaties' van het Atheneum Willebroek (Campus Vaartland), onder de deskundige begeleiding van leerkracht Davy Van Den Bergh en in samenwerking met Bib Willebroek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.