bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

3 Bib Web Awards voor Bib Londerzeel ?

Bib Londerzeel is maar liefst drie keer genomineerd voor de Vlaamse Bib Web Awards ! Gent en Brugge overkwam hetzelfde ! Kortrijk werd vier keer genomineerd.

Maak onze dromen waar en stem voor onze bib in de categorieën bibliotheekblogs, multimedia (onze fotocollecties op Flickr) en overige webtoepassingen (onze nieuwscollecties op netvibes) en win een boekenbon !

Op 13 december 2010 reikt de Bibliotheekschool van Gent de Vlaamse Bib Web Awards uit. Dit zijn bekroningen voor verdienstelijke websites en webtoepassingen binnen de Vlaamse Bibliotheek-, documentatie- en informatiesector. De cursisten van het graduaat BDI-kunde selecteerden voor 10 categorieën telkens 10 genomineerden.

50% van de stemmen komen van een vakjury. De stem van het publiek telt voor de overige 50%. Uw stem voor onze bib maakt het verschil ! Haal drie Bib Web Awards naar Londerzeel en win een boekenbon !

Klik op deze stemsite op de drie vierkantjes voor Bib Londerzeel, vul onderaan de pagina je e-mailadres in als je een boekenbon wil winnen en klik daarna op de knop 'verzenden'.

1 opmerking:

  1. Als Londerzelenares (Sint-Jozef) wens ik jullie alvast nog eens proficat! Woon nu wel elders, maar 18 jaar laat sowieso sporen na.

    Ik heb me kostelijk geamuseerd met het bekijken van de Flickr-fuif-foto's van Onder den Toren, waar is de tijd!

    BeantwoordenVerwijderen

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.