bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

De verhalenkist tijdens de verwendag

zaterdag 16 oktober
Onder meer Annelies Verbeke, Belinda Aebi en topchef Maarten Van Essche staan garant voor een niet te missen literair-culinaire verwendag op zaterdag 16 oktober, maar ook de kinderen worden op deze feestelijke dag niet vergeten! Van 11u tot 11u30 kunnen kinderen vanaf 6 jaar proeven van de smakelijke en interactieve verhalen van De Verhalenkist.

De Verhalenkist wil mensen prikkelen met de mooiste en spannendste verhalen. Een verhaal is immers het mooiste cadeau dat je kan krijgen. Het is een schat die je niet kan aanraken, maar die toch levensecht is en die je koestert. Net als een piraat zijn veroverde schatten bewaart in zijn schatkist, willen we de mooiste verhalen bewaren in onze verhalenkist.

De Verhalenkist doet meer dan verhalen vertellen. We gaan aan de slag met een verhaal: we knutselen, tekenen, spelen toneel, verzinnen onze eigen verhalen, maken muziek,... Ons doel: mensen verhalen vertellen, hen zin doen krijgen in boeken en lezen en creativiteit stimuleren, de deur van de verbeelding openen. Stap je mee de wereld van verhalen binnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.