bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Topchef Maarten Van Essche kookt

Onverwachte ontmoetingen:
een literair-culinaire verwendagzaterdag 16 oktober
om 10u, 12u en 14u
in Bib Londerzeel


Topchef Maarten Van Essche roert in zijn potten in de bib. Hij geeft kookdemonstraties met 'vergeten groenten' uit de kwekerij Sanguisorba. Kweker Bart Belmans is aanwezig met zijn van plantenbeurzen bekende stand en geeft een geanimeerde toelichting over kruiden, eetbare wilde planten en vergeten groenten. We organiseren drie kooksessies: om 10u, 12u en 14u. Per sessie kunnen slechts 20 personen deelnemen en van de creaties van de chef proeven. Reserveer dus tijdig uw gratis plaats !

Eet je liever dan te koken? Maak dan deel uit van onze jury en beoordeel de hapjes van de kookteams die deelnemen aan de kookwedstrijd. Omdat we de lat graag hoog leggen laten we de juryleden vooraf proeven van de creaties van meesterkok Maarten Van Essche. Om 11u, 13u en 15u kunnen telkens 20 juryleden op culinaire ontdekkingstocht vertrekken. Reserveer dus tijdig uw gratis proeverskaart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.