bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Grote kookboekenverkoop tijdens de verwendag en meer...

zaterdag 16 oktober
In het kader van onze literaire-culinaire verwendag organiseert de bib een grote kookboekenverkoop.

De Klas Woord van de Londerzeelse Muziekacademie zal tijdens de openingsuren culinaire verhalen voorlezen. Eet op zijn Vlaams met Louis Paul Boon of lach uzelf een kriek met de culinaire nonsens van Hugo Matthysen!

Verder hebben we deze maand alle culinaire romans en films voor u op een rijtje gezet. En wie de afgelopen weken onze bib bezocht zal het al wel gemerkt hebben: verspreid over het hele gebouw zijn er infostandjes van diverse ecologische verenigingen als paddestoelen uit de grond gerezen. Zo vind je bij ons tot het einde van de maand alles over composteren, de Bijenvrienden, een fototentoonstelling van Regionaal Landschap Groene Corridor, de culinaire belevenissen van VELT, de fair trade lekkernijen van Oxfam Wereldwinkel,...

Naar goede gewoonte kunnen vroege vogels gratis genieten van koffie en gebak, met dank aan de Londerzeelse bakkers en middenstand. En omdat al het gratis lekkers van onze kookwedstrijd, de hapjes van topchef Maarten Van Essche en de culinaire verassingen van de bib natuurlijk ook moeten doorgespoeld worden kan u vanaf 11u aan onze supergezellige bar drankjes verkrijgen aan democratische prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.