bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

De Weddenschap daagt alle 15+'ers uit het TSO en BSO uit !

Vandaag gaat De Weddenschap officieel van start! Drie Bekende Vlamingen dagen alle 15-plussers uit het beroeps- en technisch onderwijs uit om drie boeken te lezen. Daar krijgen ze zes maanden de tijd voor. Wie zich registreert op www.deweddenschap.be en vóór 6 april 2011 laat weten welke titels hij of zij las, maakt kans op een vette prijs, o.a. een Bekende Lezer op exclusief bezoek in de klas, maar ook dvd's, gratis sms'jes, Go Passen of nog meer boeken...

De uitdagers zijn presentatrice An Lemmens, zanger Brahim en actrice Hilde De Baerdemaeker. Brahim: “Dat ik voor De Weddenschap boeken mag kiezen uit een hele stapel, dat is een stimulans voor mij. Ik mag dan geen zware lezer zijn, ik vind het wel belangrijk om te blijven doen.”
>
Intekenen op De Weddenschap kan op elk moment, zolang de boeken gelezen zijn tegen 6 april 2011! Bekijk ook het filmpje waarin de winnende klas van vorig jaar duidelijk maakt waarom zij zich uitgedaagd voelde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.