bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

zaterdag

Julie & Julia: een culinaire filmvertoningJulie & Julia (VS 2009 – 123 min.)
Regie:
Nora Ephron – naar: Julie Powell, Julia Child en Alex Prud’homme
Met:
Meryl Streep, Amy Adams, Stanley Tucci
Vrijdag 22 oktober om 20u in de bib. Deuren om 19:30u

Julia Child is de vrouw van een Franse diplomaat. Om de tijd te doden leert ze koken, waardoor ze haar ware passie ontdekt. 2002. Julie Powell is een jonge auteur van een ongepubliceerde roman. Ze probeert de Franse keuken onder de knie te krijgen met een oud boek van Julia Child. Via een drukbezochte blog deelt ze haar ervaringen met de rest van de wereld. Koken geeft richting aan het leven van de twee vrouwen en vormt de basis van hun succes. Met passie, durf en een beetje boter is alles mogelijk! Een culinaire komedie om de vingers bij af te likken!

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. Ook deze keer brengen we een culinaire creatie van het scherm gratis en voor niks naar uw bord ! We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Reserveer tijdig uw gratis plaatsen ! Bekijk alvast de filmtrailer op Youtube !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.