bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Filmvoorstelling: Robot & Frank

Vrijdag 18 oktober om 20u in de bib.
Deuren om 19:30u

Regie: Jake Schreier(VS 2012 - 89 min.)
Met: Frank Langella, James Marsden, Liv Tyler

In het kader van de bibliotheekweek met als thema ‘Thuis in de bib’ stellen we u graag voor aan een wel heel bijzondere bibliotheekbezoeker!

Ergens in de nabije toekomst. Frank is een dementerende bejaarde die kan terugblikken op een succesvolle carrière als juwelendief. Omdat zijn zoon te weinig tijd voor hem maakt doet deze zijn vader een medische robot cadeau, maar nieuwe technologie is niet aan Frank besteed. Zijn nieuwe elektronische vriend is hij dan ook liever kwijt dan rijk, tot hij enkele onverwachte mogelijkheden ontdekt.

Franks grootste plezier bestaat uit een bezoek aan de plaatselijke bibliotheek, waar hij alle boeken al drie keer gelezen heeft. Een yup wil met de steun van enkele schimmige investeerders Franks geliefde plek overnemen. Alle boeken worden buitengesmeten om de bibliotheekervaring van de 21ste eeuw waar te maken, want de bibliotheeksector is daar blijkbaar zelf niet in geslaagd. Gelukkig hebben we Frank en zijn partner in crime nog om wraak te nemen! Een niet te missen misdaadkomedie die vorig jaar in de prijzen viel op Sundance.

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!.

Reserveer snel uw gratis plaatsen! Bekijk alvast de trailer!


Geleverd door Filmtrailer.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.