bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Verwendag Bib Londerzeel

Zaterdag 12 oktober van 10u tot 13u

In het kader van de bibliotheekweek met als thema ‘thuis in de bib’ nodigen we u graag uit op onze jaarlijkse verwendag.

Behalve boeken, tijdschriften, cd’s en dvd’s kan u op deze feestelijke dag ook mensen uitlenen in de bib! In samenwerking met o.m. de lokale verenigingen en de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans laten we u en uw kinderen proeven van wat er allemaal in de Londerzeelse slimme en creatieve hoofden zit.

Lobke Gielkens stelt "Het leuke mamaboek" voor met een strijkijzer in de hand. Schrijf je snel en gratis in voor haar niet te missen workshop flocken!

De leerlingen van de klas voordracht, toneel en drama maken een Wie Wat Waaier en een emotierad: u of uw kinderen kiezen op ludieke wijze wie wat waar speelt en de leerlingen spelen speciaal voor jullie een scene! Of draai aan het emotierad voor een scene die naadloos aansluit bij uw gemoedstoestand.

Schuif aan bij De Bijenvrienden en hun gevleugelde vrienden en vraag hen alles wat jij of je kinderen ooit wilde weten over de bloemetjes en de bijtjes. Of geniet van een verrassend hapje met heerlijke honing!

Dankzij de Londerzeelse middenstand kan u naar jaarlijkse traditie genieten van heerlijke koffie en gebak. Wie ons tijdens de vakantiemaanden een kaartje stuurde krijgt een mooie prijs (kan ook later afgehaald worden). Tijdens de bibliotheekweek kan u uw eigen boekenkast vullen tegen spotprijzen, dankzij onze grote boekenverkoop op de bovenverdieping!

Dat alles en nog veel meer! Voelen jij of je vereniging je ook thuis in de bib en wil je onze bezoekers graag laten kennismaken met je deskundigheid over een bepaald onderwerp, een interessante hobby of de werking van je vereniging? Geef ons dan snel nog een seintje, zodat we ook jullie kunnen uitlenen tijdens onze verwendag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.