bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Open boekendagen Davidsfonds & theatermonoloog

Naar jaarlijkse gewoonte kan u op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober tijdens de openingsuren van de bib kennismaken met de allernieuwste uitgaven van het Davidsfonds.

Vrijdagavond om 19u brengt acteur Tom Lathouwers de theatermonoloog De gekke soldaat van Frans Ceusters. De toegang is gratis.

Een jonge Duitser wordt naar Vlaanderen gestuurd. Een paar maanden en de klus is geklaard, of dat denkt hij toch. De realiteit is anders. Eén voor één ziet hij zijn vrienden sterven. Vier jaar zitten ze aan beide kanten muurvast. Hij droomt van de liefde, maar zijn lief trouwt thuis met een ander. Hij wil weg uit de miserie, maar vluchten kan niet. De soldaat wordt gek. Shellshock bestaat nog niet en gekken worden niet vertrouwd... De gekke soldaat brengt de gruwel en de waanzin van deze verschrikkelijke periode opnieuw tot leven. Laten we met deze pakkende voorstelling over het leven in de loopgraven dit verwoestende conflict uit de geschiedenis niet vergeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.