bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Welkom in de Londerzeelse pop-up bib op autovrije zondag !

Hoezo, de bib is op zondag gesloten? Wanneer koning auto op 15 september eens een zondag thuisblijft, dan schieten we als een paddenstoel uit de grond! En de bib, dat is veel meer dan boeken alleen. In en rond onze gezellige zitput onder de kerktoren laten we je in alle geuren en kleuren proeven van ons veelzijdige aanbod. Is samenwerking met Kringwinkel Wrak kan u lekker onderuitgezakt genieten van de weekendkranten, tijdschriften, strips, prentenboeken,… In onze openlucht retro-huiskamer-bib voelt iedereen zich thuis!

6 tot 8-jarigen leren vliegen tijdens een interactieve voorleesactiviteit, knutselen vleugels en doen mee aan een avontuurlijke wedstrijd. Gedaan met de files!

Voor de gelegenheid blijven de boeken in de bib en lenen we mensen uit! Schuif aan bij De Bijenvrienden en hun gevleugelde vrienden en vraag hen alles wat jij of je kinderen ooit wilde weten over de bloemetjes en de bijtjes. De bijtjes verspreiden het stuifmeel en Stuifmeel brengt poëzie. Aanhoor een gedicht op maat van je gemoedstoestand of laat uw diepste gevoelens voor uw geliefde eindelijk eens onder woorden brengen! Hij of zij wacht er al zo lang op!

Dankzij de bijtjes is er bevruchting en daar komen mooie groenten en vruchten van. Seizoensmaak Van Buggenhout kweekt met liefde de smaakvolle ingrediënten die u in de kookpotten van Nancy Andries zal zien verdwijnen. Onze chef-kok toont u hoe eenvoudig het is om enkele culinaire hoogstandjes bij elkaar te toveren. Tussen de soep en de patatten leert u ook nog zaden oogsten van bijzondere tomatenrassen. En geoogste zaden, die brengt u natuurlijk naar uw zadenbib!

Ontdek het volledige programma van de Londerzeelse autovrije zondag op 15 september. In het kader van de Week van de Mobiliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.