bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Halloweenwandeling

Op vrijdag 26 oktober 2012 organiseert de milieudienst i.s.m. de bibliotheek en de OGL een halloweenwandeling in kader van nacht van de duisternis.

De wandeling start om 19u30 aan de tent tussen het Affligem Café en café De Palm en eindigt rond 21u30.

Als afsluiter van de wandeling bieden het Affligem Café en café De Palm alle deelnemers een kop warme chocomelk of een dampende kop pompoensoep aan! De bib heeft nog een verrassing in petto!

Wij doen een warme oproep naar de kinderen om langs te komen, want het gerucht doet de ronde dat de griezelfiguren, en in het bijzonder dé griezelfamilie bij uitstek “the Addams Family”, niet wensen mee te werken omdat er té veel licht is. Ze worden direct herkend en kunnen hun griezelwerk niet naar behoren uitvoeren. Samen dienen we hen te overtuigen om toch mee te werken, want wat zou Halloween zijn zonder griezelfiguren ?

Voor avontuurlijke kinderen tot ca. 12 jaar, eventueel vergezeld van hun ouders. Inschrijven is niet nodig. Deelnemen is gratis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.