bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Filmvoorstelling: Groenten uit balen

Dinsdag 6 november om 20u in de bib.  Deuren om 19:30u
Groenten uit Balen (België 2011 – 106 min.)
Regie: Frank Van Mechelen
Naar: Walter Van Den Broeck
Met: Evelien Bosmans, Stany Crets, Koen De Bouw.

1971. In de Balense zinkfabriek van Vieille Montagne breekt een staking uit die 9 weken zal duren. Het arbeidersgezin Debruyker woont in een klein huisje in de cité, vlak bij de fabriek. Dochter Germaine is achttien en wil een beter leven dan haar ouders. Haar vader Jan werkt als arbeider voor de Vieille Montagne. Het gezin valt, zoals alle stakers in de cité, zonder inkomen. Ondanks het eerder sombere thema zit er heel veel humor in Groenten uit Balen 

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

In samenwerking met FEMMA, KWB en ACV Londerzeel.
De voorstelling is volzet. Mail naar bibliotheek@londerzeel.be voor een plaats op de wachtlijst. Van zodra er plaatsen vrijkomen sturen we u een mailtje.
Bekijk hieronder de trailer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.