bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

2 gouden Bib Web Awards & 1 zilveren? Stem voor Bib Londerzeel!

Bib Londerzeel is maar liefst drie keer genomineerd voor de Vlaamse Bib Web Awards 2012!
Stem voor onze bib in deze twee categorieën en win een boekenbon!

e-talage: beste etalage op het web
londerzeel.bibliotheek.be

small is beautiful: beste lokaal digitaal project
Mijn Zadenbib
Bib app Londerzeel

Op 10 december 2012 reikt de Bibliotheekschool van Gent voor de tweede keer de Vlaamse Bib Web Awards uit. Dit zijn bekroningen voor verdienstelijke websites en webtoepassingen binnen de Vlaamse Bibliotheek-, documentatie- en informatiesector. De cursisten van het graduaat BDI-kunde selecteerden voor 11 categorieën telkens 10 genomineerden.

Klik op deze stemsite op twee van de drie rondjes voor Bib Londerzeel, vul onderaan de pagina je e-mailadres in als je een boekenbon wil winnen en klik daarna op de knop 'verzenden'. Omdat de gloednieuwe zadenbib en Bib app Londerzeel in dezelfde categorie genomineerd werden kan u helaas maar voor één van beiden stemmen.

Ook in 2010 werden we drie keer genomineerd, wat dankzij uw stem verrassend resulteerde in goud (onze nieuwscollecties op Netvibes), brons (onze fotocollecties op Flickr) en een verdienstelijke 4de plaats (londerzeel.bibliotheek.be)!

De stem van het publiek telt voor 50%. De overige 50% komt van een vakjury. Uw stem voor onze bib maakt het verschil ! Haal deze keer 2 gouden Bib Web Awards & 1 zilveren naar Londerzeel en win een boekenbon !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.