bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Filmvoorstelling: The Danish girl

Donderdag 10 november om 20u in de bib.
Regie: Tom Hooper (VK 2015 - 114 min.)
Naar: David Ebershoff Met: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Matthias Schoenaerts

Kopenhagen, begin 20ste eeuw. Bij gebrek aan een vrouwelijk model vraagt Gerda Wegener aan haar man om in vrouwenkleding te poseren voor een schilderij. Jarenlang onderdrukte gevoelens komen aan de oppervlakte: Einar is een vrouw in een mannenlichaam en wil voortaan verder leven als Lili. De onvoorwaardelijke liefde en steun van Gerda is onontbeerlijk bij deze baanbrekende transformatie.

Een prachtige hommage aan één van de eerste bekende transgenders.

Bekijk de trailer en reserveer snel je gratis plaatsen!

Deze filmvoorstelling wordt georganiseerd in het kader van het Holebi Filmfestival: 17 dagen feest in 11 Vlaams-Brabantse steden en gemeenten met film, documentaire, dans en theater rond het holebi- en transgenderthema, met steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Tijdens de maand november halen we in Bib Londerzeel ons aanbod aan holebi-literatuur en holebi-films uit de kast, om ze te laten schitteren op een mooie themastand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.