bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Infosessie: ontdek je eigen opvoedingsstijl

Een infosessie door Veerle Gouwy
Donderdag 22 september om 19:30u in Bib Londerzeel


Bij de opvoeding van kinderen vinden we het belangrijk dat ze zich goed kunnen ontplooien. We willen dat ze het beste uit zichzelf halen, genieten van het leven, er geraken, dat ze zich veilig en geliefd voelen, dat ze zelfvertrouwen hebben. We zijn geneigd de nadruk te leggen op die zaken die we zelf belangrijk vinden. Onze eigen persoonlijkheid heeft dus invloed op de manier waarop we met kinderen omgaan.

Bij deze vorming wordt gebruik gemaakt van het DISC gedragsprofiel. Dit instrument geeft inzicht in je eigen sterktes, motivaties en uitdagingen bij het opvoeden. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en het bespreken van de eigen ervaringen.

Een niet te missen infosessie voor ouders van kleuters, lagere schoolkinderen en jongeren. Ondersteund door de provincie Vlaams-Brabant, in het kader van de vormingsreeks "Waarom? Daarom!".

Reserveer snel je gratis plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.