bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Op culinair avontuur met Bart Belmans en Marcus Verret

zaterdag 15 oktober 2016 om 14u in Bib Londerzeel
Toegang: 5 euro (incl. een viertal culinaire hapjes)


De kleinschalige kwekerij Sanguisorba uit Ranst is al jaren een begrip bij gastronomische chefs. Onder meer chef-kok Seppe Nobels van Graanmarkt 13 is er kind aan huis. In 2015 werd deze ambitieuze chef door Gault & Millau verkozen tot beste groentekok van ons land. Dit jaar riep de culinaire gids Graanmarkt 13 zelfs uit tot één van de 25 beste groenterestaurants ter wereld.

Kweker Bart Belmans van Sanguisorba deelt zijn passie voor vergeten groenten en bijzondere kruiden aan de hand van een zinnenprikkelende presentatie. Deze geboren verteller was in 2010 al eens te gast in onze bib.

Deze keer brengt hij het gastronomische genie Marcus Verret mee, die tijdens een culinaire workshop een viertal lepelhapjes zal bereiden. Marcus leerde het vak o.m. in de sterrenrestaurants 't Ebdiep (vroeger in Sint-Amands) en Dôme (Antwerpen). Daarna richtte hij het barbecueconcept Top of the Grill op met een bevriende chef. Met M&M Culinaria biedt hij catering op topniveau aan. Marcus kan als geen ander een perfect stukje kwaliteitsvlees bereiden, maar hij weet ook steeds meer te verrassen met spraakmakende groenten op het bord.

Reserveer snel je plaatsen voor deze niet te missen culinaire belevenis! Het aantal deelnemers is beperkt, want we willen het graag extra gezellig maken op onze verwendag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.