bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Verwendag Bib Londerzeel met feestelijke opening van naaicafé !

Zaterdag 11 oktober van 9u tot 13u
In het kader van de bibliotheekweek met als thema ‘Iedereen bibliothecaris’ nodigen we u graag uit op onze jaarlijkse verwendag.

Dankzij de Londerzeelse middenstand kan u genieten van een lekkere kop koffie en heerlijk gebak. Wie ons tijdens de vakantiemaanden een kaartje stuurde krijgt een mooie prijs (kan ook later afgehaald worden). Tijdens de bibliotheekweek kan u uw eigen boekenkast vullen tegen spotprijzen, dankzij onze jaarlijkse grote boekenverkoop!

Naaicafé
Van 10:30u tot 12:30u wordt ons gloednieuwe naaicafé feestelijk boven de doopvont gehouden in het gezelschap van een mysterieuze supernaaister, wiens identiteit we nog even geheim houden! De bedoeling is dat we hetzelfde doen als thuis: naaien met onze eigen machine, eigen stof, eigen materiaal, maar dan in groep. Samen is het leuker: je kan advies vragen aan elkaar, tips geven, leuke patroontjes delen,...

Geen inspiratie? Er zijn heel wat tijdschriften (Burda, Ottobre en La Maison Victor) en een mooie collectie hippe naaiboeken in de bib!

Vanaf 28 oktober zijn alle ervaren en minder ervaren naai(st)ers welkom op elke laatste dinsdag van de maand van 19:30u tot 22:30u (telkens max. 12 deelnemers). Schrijf je snel gratis in voor de allereerste samenkomst van ons naaicafé op zaterdag 11 oktober. Het aantal deelnemers is beperkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.