bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Verwendag Bib Malderen met poëtisch kakelend kapsalon !

zaterdag 11 oktober 2014 van 14u tot 17u
Tijdens de jaarmarkt in Malderen nodigt Bib Malderen je uit op de jaarlijkse verwendag. De bib is dan uitzonderlijk open van 14 tot 17 uur en niet in de voormiddag.

Je kan genieten van gratis hapjes en drankjes en meedoen met de bibquiz. Er vindt een verkoop van afgevoerde boeken plaats (€ 1 per stuk, € 5 voor 10 stuks) en bibbezoekers die ons een vakantiekaartje stuurden, kunnen vanaf die dag ook hun beloning afhalen.

Van 15u tot 17u betovert het poëtisch kapsalon van Kip van Troje iedereen met een gek, grappig, eigenaardig, feestelijk, kunstzinnig of donzig kapsel. De kappers zijn niet enkel haarartiesten, het zijn ook kakelende babbelaars. Van wachtrij tot klant: iedereen hoort gedichten, kan meezingen met de staartjes-rap, luistert naar verhaaltjes, speelt mee met een knip-en-krol-woordspel en noem maar op. Een kapsalon tussen boekjes en gedichten. Niet alleen de klant op de kappersstoel maar ook wachtrij en omstaanders genieten mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.