bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Griezelkermis

Vrijdag 31 oktober om 19u op de Markt
Voor kinderen van 5 tot 12 jaar


Wie wil griezelen komt tegen 19.00 uur naar de tent op de Markt. Vandaar gaat het in groep naar het terrein De Burcht waar tot 21.00 uur griezelspelletjes op het programma staan. Aansluitend is er van 21 uur tot 21u15 een snoepjesworp vanuit het raam van café De Palm.

Wat houdt de griezelkermis in ?

- Ga op de foto met een Griezel !
- Zoek lichaamsdelen in een emmer vol blubber !
- Voel en ruik vreemde griezeldingen !
- Gooi raak in het ballenkraam !
- Laat je grimeren en tatoeëren !
- Maak een holle griezelpompoen !
- Ontdek je toekomst bij de waarzegger of luister naar een griezelverhaal !
- Maak een griezelig masker !

De deelnemers tussen 5 en 12 jaar kunnen vrij kiezen aan welke activiteit ze deelnemen. Bij sommige activiteiten krijgen ze een stempel. Vanaf drie stempels krijgen ze van ’t Affligemcafé en café De Palm een chocolademelk of pompoensoep.

Verplicht inschrijven via milieu@londerzeel.be tegen uiterlijk 24 oktober. Kinderen moeten steeds onder begeleiding van een volwassene zijn. Deelnemen is gratis! Deze nu al onvergetelijke griezelkermis komt tot stand dankzij de samenwerking van de Ondernemersgroep Londerzeel, de milieudienst, de jeugddienst en de bib.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.