bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Zomertentoonstelling: Betty Reyniers + tekenatelier Christophe Gillaerts


Van 15 juli tot 31 augustus 2013 in Bib Londerzeel

Onder de noemer "Everything connected" stelt de Londerzeelse kunstenaar Betty Reyniers schilderijen, tekening en collages tentoon in de bib. Deze prachtige tentoonstelling was eerder te bewonderen in Atelier Tipozero in Brussel.

Tegelijk pakken de leerlingen van het tekenatelier o.l.v. Christophe Gillaerts uit rond het thema "Koppen", met werk van: Agnes De Maeseneer, Karine Van de Voorde, Bart De Schoenmaeker, Bernice Van Hoye, Luc De leye, Lutgarde Verelst, Ilse Van den Broeck en Marleen Verstrepen. Het tekenatelier wordt georganiseerd in de GC De Oude Pastorie in Kapelle o/d Bos, waar ook heel wat Londerzeels artistiek talent actief is. Elke donderdagavond oefent de groep cursisten van alle leeftijden in de gezellige ruimte onder de bezielde leiding van de kunstenaar Christophe Gillaerts. De leerlingen van het tekenatelier tonen hun werken van het voorbije jaar.

Koppen
Wij zijn een bende koppen
Verbonden door de passie voor tekenen

Na stillevens en composities
Ieder koppig in zijn eigen stijl
Tekenden we onze eigen en elkaars kop
En nu willen we aan jou tonen
Wat wij hebben gezien
Cursisten tekenatelier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.