bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Verken het beste van Pukkelpop 2013 op meer dan 140 cd's !


Onze Rock Werchter themastand stond er pas nadat u alweer thuis in uw tuinzetel lag na te genieten en hij blijft nog wel even staan. Pukkelpop-fans willen we zolang niet laten wachten! We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zij ook dit jaar hun geliefkoosde wei goed voorbereid kunnen betreden!

Vanaf vandaag vind je het beste van Pukkelpop 2013 op meer dan 140 cd's in onze coole Young Adults-afdeling (op de koele benedenverdieping naast de lift), want voor zelf te zoeken is het veel te warm! Van de meeste tracks kan je 30 seconden beluisteren in onze catalogus. Vanuit de catalogus kan je doorklikken naar het album op Spotify en iTunes, als zij dit ook aanbieden.

Ontdek vandaag al het beste van Pukkelpop 2013 en wijs volgende maand je vrienden de weg naar het juiste podium op het juiste moment! Aanvalleeeuh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.