bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Terug van weggeweest: onze aanwinstenetalage !


Sinds eind 2011 kon u via onze aanwinstenetalage makkelijk op de hoogte blijven van de allernieuwste titels in de bib. Enkele wijzigingen aan onze catalogus zorgden er echter voor dat dit paradepaarde al een tijdje noodgedwongen op stal stond en daar is het nu toch echt wel geen weer voor! Hoog tijd dus om ons beestje eens grondig op te frissen en opnieuw op u los te laten!

In onze aanwinstenetalage krijgt u een duidelijk overzicht van populaire genres en interessegebieden te zien. Wanneer u hierop doorklikt, dan ziet u in de catalogus een overzicht van de allernieuwste titels.

Maar er is meer, want u heeft wel wat beters te doen dan alle dagen ongeduldig naar onze aanwinstenetalage te surfen! Klik op de briefomslag bij je favoriete genres of interessegebieden. De inschrijvingspagina van Blogtrottr wordt geopend. Vul je e-mailadres in, wijzig 'Realtime' in 'Daily digest' en klik op 'Feed Me'. Je ontvangt een e-mail van Blogtrottr om je inschrijving te bevestigen. Vanaf nu mis je geen enkele interessante titel meer in de bib en kan je als eerste alles reserveren wat je hartje belieft (kostprijs: 0,80 euro per reservatie)! Elke dag dat er nieuwe titels zijn die jij interessant vindt krijg je deze toegestuurd in een overzichtelijk mailtje.

We hebben onze aanwinstenetalage ondertussen uitgebreid met de populairste muziekgenres, waarbij we ook Rock Werchter en Pukkelpop 2013 uiteraard niet uit het oog zijn verloren. Young Adults vinden kraakvers leesvoer onder 'Verhalen'.

Allemaal goed en wel, maar u bent unieker dan de 60 kant en klare genres en interessegebieden die we u hier voorschotelen? U verslindt kookboeken over de Spaanse keuken? U hebt alles gelezen van Dimitri Verhulst en wil dat graag zo houden? U bent de grootste fan van Johnny Depp? Allemaal geen probleem: mail uw interesses of favoriete auteurs, acteurs,... naar bibliotheek@londerzeel.be en wij gaan de uitdaging aan om u nieuwe aanwinsten op maat te bezorgen! Doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.