bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Lees het Flipboard magazine van Mijn Zadenbib over zelf zaden oogsten !

Flipboard is een populaire app voor Apple en Android waarmee je online artikels en sociale media met elkaar kan integreren in je eigen magazines. Sinds kort kunnen deze magazines ook in de browser van een pc gelezen worden, maar voorlopig ziet dit er nogal rommelig uit op grote schermen. Op een tablet schitteren ze in volle glorie en ook het bladeren of flippen is heel leuk!

Nadat je een artikel hebt aangeraakt kan je van daaruit rechtstreeks naar het volgende doorbladeren. Met het plusje kan je artikels eenvoudig toevoegen aan één van je eigen magazines. Met het lintje kan je je abonneren, waarna je een melding ontvangt bij nieuwe artikels.

Ook updates van je sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Youtube,... kan je volgen via Flipboard. Voor elke account die je koppelt wordt er automatisch een persoonlijk magazine aangemaakt waarin je door de belangrijkste statusupdates kan bladeren!

Mijn Zadenbib deelt sinds vorig jaar op het Pinboard Zelf zaden oogsten samen met onze volgers nuttige informatie voor zowel beginnende als gevorderde tuiniers. In ons gloednieuwe Flipboard magazine hebben we het beste van Pinterest overzichtelijk bij elkaar gebracht! Hierbij hebben we ons beperkt tot de Nederlandstalige artikels.

Dowload de Flipboard app op je iPhone, iPad of Android toestel, klik op het rode lint en zoek naar 'Zelf zaden oogsten' of 'Mijn Zadenbib'. Of lees ons magazine op je pc.

Op zondag 4 augustus stellen we het online magazine graag aan je voor tijdens het Oogstfeest van de Landelijke Gilde op De Burcht in Londerzeel, waar Mijn Zadenbib uiteraard niet mag ontbreken! Tot dan en alvast veel lees- en flipplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.