bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Verrassingsrugzakjes als zoete broodjes !


Of het nu buiten wil blijven schijnen of niet: deze zomer brengt de bib het zonnetje in huis! Voor de kinderen staan er zowel in Londerzeel als in Malderen verrassingsrugzakjes klaar.

In de auto, op het vliegtuig, in de tent, bij oma en opa... het is allemaal nog leuker met een rugzak van de bib! Handig om mee te nemen op reis of om gewoon lekker thuis van te genieten.

Elk pakket bevat een gevarieerde selectie van weetjes- en leesboeken, cd’s en dvd’s. Je kan een zakje gratis meenemen voor vier weken. We beschouwen het als één boek, zodat je daarnaast ook nog veertien andere materialen kan ontlenen.

Aan de buitenkant van de zakjes staat enkel een leeftijdsaanduiding, zodat het voor de kinderen tot thuis een verrassing blijft wat er in hun rugzakje verstopt zit! De rugzakjes worden nu al als zoete broodjes meegenomen. Kom dus regelmatig naar de bib om te kijken of er nog eentje voor jouw leeftijd aan de kapstok hangt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.