bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Winterse vertellingen

Vrijdag 9 december om 20u in Bib Londerzeel.

Verhalen vertellen, naar verhalen luisteren, het is in onze jachtige tijd een kans om voor heel even de tijd te doen stilstaan: het jachtige leven even on hold zetten.

Met “Winterse vertellingen” wil Markant Londerzeel je zo een avond bezorgen: voor even terugkeren naar de sfeer van een ver verleden, lang voor de televisie zijn intrede deed, toen mensen de lange winteravonden doorkwamen rond het haardvuur en in goed gezelschap.

We vonden al enkele schrijvers bereid in de proza-pen te kruipen en enkele winterse verhalen te bedenken die ze op 9 december komen voorlezen. Je mag je verwachten aan enkele sfeervolle, intense, verrassende en hartverwarmende kortverhalen.

Reserveer snel je gratis plaatsen. Markant zorgt alvast voor gepassioneerde vertellers en een straf - of minder straf - tussendoortje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.