bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Lieven Scheire: Live in Nerdland

Vrijdag 16 december om 20u in Bib Londerzeel
Toegang: 5 euro


Welke nieuwe ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit. Hij heeft het over ons DNA en legt uit hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is.

Een lezing van Lieven Scheire – half wetenschapper, half mens - is altijd een belevenis: zijn enthousiasme voert je door de wonderlijke wereld van de fysica en de natuurkunde. Hij verbaast met waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën.

Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen (hij heeft die trouwens zelf ook niet). Als geen ander weet hij een publiek te boeien, dankzij zijn ervaring als stand-up comedian.

Niet zonder gevaar overigens. De kans bestaat immers dat je na een lezing van Vampier Scheire helemaal door natuurkunde en fysica bent gebeten. Je bent gewaarschuwd!

Reserveer snel je plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.