bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Verwendag Bib Londerzeel

Zaterdag 15 oktober van 10u30 tot 12u30

Theater Boutique tovert onze bib om in een “Wellnest” waar je nooit meer weg wil. Voor je het weet dwalen je gedachten af en vertrek je op een onvergetelijke verwenreis naar Thailand, China, Mexico… of waarheen je maar wil! Ontspanning met een hoek af, die goed is voor de geestelijke gezondheid en nog beter voor de portemonnee!

Dankzij de Londerzeelse middenstand kan je genieten van een lekkere kop koffie en heerlijk gebak. Wie ons tijdens de vakantiemaanden een vakantiefoto of kaartje stuurde krijgt een mooie prijs (kan ook later afgehaald worden). Op onze jaarlijkse grote boekenverkoop kan je je eigen boekenkast vullen tegen spotprijzen!

Om 14u nemen kweker Bart Belmans en culinair genie Marcus Verret je mee op een niet te missen culinair avontuur met vergeten groenten en bijzondere kruiden.

Reserveer snel je plaatsen voor deze niet te missen culinaire belevenis (kostprijs: 5 euro, incl. een viertal culinaire hapjes)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.