Toegang: 5 euro (incl. een viertal culinaire hapjes)
De kleinschalige kwekerij Sanguisorba uit Ranst is al jaren een begrip bij gastronomische chefs. Onder meer chef-kok Seppe Nobels van Graanmarkt 13 is er kind aan huis. In 2015 werd deze ambitieuze chef door Gault & Millau verkozen tot beste groentekok van ons land. Dit jaar riep de culinaire gids Graanmarkt 13 zelfs uit tot één van de 25 beste groenterestaurants ter wereld.
Kweker Bart Belmans van Sanguisorba deelt zijn passie voor vergeten groenten en bijzondere kruiden aan de hand van een zinnenprikkelende presentatie. Deze geboren verteller was in 2010 al eens te gast in onze bib.
Deze keer brengt hij het gastronomische genie Marcus Verret mee, die tijdens een culinaire workshop een viertal lepelhapjes zal bereiden. Marcus leerde het vak o.m. in de sterrenrestaurants 't Ebdiep (vroeger in Sint-Amands) en Dôme (Antwerpen). Daarna richtte hij het barbecueconcept Top of the Grill op met een bevriende chef. Met M&M Culinaria biedt hij catering op topniveau aan. Marcus kan als geen ander een perfect stukje kwaliteitsvlees bereiden, maar hij weet ook steeds meer te verrassen met spraakmakende groenten op het bord.
Reserveer snel je plaatsen voor deze niet te missen culinaire belevenis! Het aantal deelnemers is beperkt, want we willen het graag extra gezellig maken op onze verwendag!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten