bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Veerle Smeyers van Lanalotta opent ons naaicafé !

Op zaterdag 11 oktober van 10:30u tot 12:30u wordt ons gloednieuwe naaicafé feestelijk boven de doopvont gehouden in het gezelschap van een mysterieuze supernaaister, wiens identiteit we nu eindelijk kunnen onthullen! Veerle Smeyers van de winkel Lanalotta doet tijdens een boeiende workshop uit de doeken hoe je een hippe draagtas kan maken. Er zijn nog maar enkele gratis plaatsen vrij: schrijf je dus als de bliksem in!

Wat moeten jullie meebrengen?
- 50cm katoenen binnenstof (ongeacht of de stofbreedte 1,10 of 1,5m is)
- 50 cm katoenen buitenstof (idem)
- bijpassend garen
- vlieseline om de tas te verstevigen (mag maar is niet noodzakelijk), wij zorgen voor een strijkijzer in de bib
- zeker je naaimachine niet vergeten

Veerle zorgt voor keperband/tassenband in enkele kleuren. Deze kan je ter plaatse aankopen bij haar, als je dit niet zelf hebt. Als je geen stof hebt, laat dan nog iets weten: dan zorgen we wel nog voor extra stoffen die je aan aankoopprijs kan kopen.

Vanaf 28 oktober zijn alle ervaren en minder ervaren naai(st)ers welkom op elke laatste dinsdag van de maand van 19:30u tot 22:30u (telkens max. 12 deelnemers). Reserveer snel je gratis plaats voor 28 oktober!

De bedoeling is dat we hetzelfde doen als thuis: naaien met onze eigen machine, eigen stof, eigen materiaal, maar dan in groep. Samen is het leuker: je kan advies vragen aan elkaar, tips geven, leuke patroontjes delen,...

Geen inspiratie? Er zijn heel wat tijdschriften (Burda, Ottobre en La Maison Victor) en een mooie collectie hippe naaiboeken in de bib!

Meer info? Stuur een mailtje naar Sanne of bel naar de bib: 052/30.13.73.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.