bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Groot gezien: Stem voor Kamagurka & Goud voor Het Zadenbibnetwerk !


Met slechts 4 muisklikken verzeker je ons van de overwinning. Yes we can!

Stem voor het zadenbibnetwerk in de onderste categorie 'Groot gezien' en overtuig de rest van de wereld om hetzelfde te doen!

In 2012 behaalde de Londerzeelse zadenbib dankzij uw stem een zilveren Bib Web Award in de categorie 'Small is beautiful'. Op 8 december 2014 reikt de Bibliotheekschool van Gent voor de derde keer de Bib Web Awards uit.

Ons zadenbibnetwerk heeft zich ondertussen uitgezaaid over heel Vlaanderen en Nederland. Op Pinterest volgen 7000 tuinliefhebbers onze groepsborden en delen honderden Vlamingen en Nederlanders dagelijks inspirerende tuintips. MijnTuin.org telt vandaag meer dan 55000 leden die samen een schat aan informatie bij elkaar brengen. Deze keer werden we dan ook genomineerd in de prestigieuze categorie 'Groot gezien'!

De concurrentie belooft niet mals te worden. Traditioneel maken grote, bovenlokale initiatieven de dienst uit in deze categorie. Het zou heel mooi zijn als we dit voor één keer kunnen doorbreken met ons low budget initiatief dat helemaal van onderuit gegroeid is!

Nog mooier is dat Kamagurka een tekening maakt voor de winnaars van de Vakjuryprijs, de Publieksprijs (de meeste stemmen) en de Prijs van de Bibliotheekschool. Kamagurka en de zadenbib: als dat maar goed komt!

Benieuwd naar deze tekening? Breng als de bliksem je stem uit in de onderste categorie 'Groot gezien' en overtuig de rest van de wereld om hetzelfde te doen!

Haal Kamagurka & het goud naar de zadenbib! Yes we can!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.