bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Filmvoorstelling: Estomago

Vrijdag 18 april om 20u in de bib.
Regie: Marcos Jorge (Brazilië 2007 - 100 min.)

Bij wijze van voorproevertje op het indrukwekkende Erfgoeddag-programma serveren we u deze geweldige Braziliaanse culinaire topper. Voorafgaand zal het College van Burgemeester en Schepenen tijdens een persmoment toelichten wat er op zondag 27 april allemaal te beleven valt in de bib en in de Centrumschool.

De zachtaardige Nonato wil zijn geluk in de stad wil beproeven. In ruil voor eten en onderdak wordt hij uitgebuit in een plaatselijke snackbar. Hij blijkt echter over onvermoede culinaire talenten te beschikken en wint zo het hart van Iria, een prostituee die verslaafd is aan lekker eten. Zijn kookkunsten ontgaan ook de eigenaar van een Italiaans gastronomisch restaurant niet. Al vlug wordt Nonato ingewijd in de geheimen van pasta, gorgonzola en carpaccio. In flash forwards zien we hoe zijn gave ook in de gevangenis van pas komt. Pas op het einde van deze heerlijke fabel over macht, seks en lekker eten kom je te weten hoe hij daar geraakt is.

Reserveer snel uw gratis plaatsen! Bekijk alvast de trailer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.