bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Filmvoorstelling: Little black spiders

Vrijdag 3 mei om 20u in de bib
Deuren om 19:30u
Regie: Patrice Toye (België 20132 - 90 min.)
Met: Line Pillet , Charlotte De Bruyne en Dolores Bouckaert


België 1978. Op de zolder van een katholiek ziekenhuis, ver weg van de veroordelende blikken van de boze buitenwereld, wachten elf zwangere tienermeisjes hun bevalling af. De meeste meisjes willen hun baby zo snel mogelijk afstaan voor adoptie, maar het weesmeisje Katarina denkt daar duidelijk anders over. Ze droomt van een lang en gelukkig leven met haar kindje in de armen van haar ex-leraar Grieks. Naarmate de bevalling nadert dringt de werkelijkheid steeds meer tot haar door. Handelen de zusters wel uit naastenliefde of spelen hier heel andere belangen?

Patrice Toye bewijst met Little Black Spiders dat ze een verhaal kan vertellen als geen ander. Net als voor haar debuut Rosie deed ze een beroep op John Parish (de man naast PJ Harvey) voor de betoverende filmmuziek. Het op ware feiten gebaseerde scenario werd door Ina Vandewijer bewerkt tot een aangrijpend jeugdboek.

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Reserveer tijdig uw gratis plaats! Bekijk alvast de trailer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.