bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

zaterdag

Vorming “Waarom? Daarom!”: Beelddenken: denkt jouw kind in beelden (en niet in woorden)?

Dinsdag 7 november 2017 om 19:30u in de bib.
Een lezing door Sandra Kleipas.
“Waarom? Daarom!” is een initiatief van de provincie Vlaams-Brabant, waarbij een reeks opvoedingsondersteunde lezingen wordt georganiseerd i.s.m. bibliotheken en met Kind en Gezin.

Je kunt op verschillende manieren informatie verwerken. Zo heb je visueel sterke personen die denken in gebeurtenissen, plaatjes, beelden en filmpjes. Beelddenkers denken razend snel (ongeveer 12x sneller dan woorddenkers) en vinden oplossingen zonder er een verklaring voor te hebben.

Het zijn talentvolle, creatieve, slimme en gevoelige personen, die voornamelijk gebruik maken van hun rechter hersenhelft. Toch kan het ook lastig zijn in een wereld die voornamelijk auditief gericht is. Denkt jouw kind ook vooral in beelden? Dan is zijn/haar concentratie misschien ver te zoeken en is luisteren soms heel moeilijk.

Tijdens deze interactieve avond neemt Sandra Kleipas je mee op reis doorheen haar eigen ervaringen als mens en als professional. Ze vertelt je hoe het is om te denken, leren en begrijpen in beelden. Ze beantwoordt je vragen en geeft tips, zodat je daarna weet wat wél en wat juist niet werkt.

Reserveer snel je gratis plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.