bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Filmvoorstelling: The broken circle breakdown

Vrijdag 31 mei om 20u in de bib.
Deuren om 19:30u
Regie: Felix Van Groeningen (België 2012 - 111 min.)
Met: Veerle Baetens, Johan Heldenbergh, Nell Cattrysse


Didier is een romantische atheïst die banjo speelt. Elise is een gelovige realist die een tattooshop uitbaat. De verschillen zijn groot, maar toch is het liefde op het eerste gezicht. Hun dochterje Maybelle maakt het prille geluk compleet, maar op haar zesde wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise moeten samen voor haar vechten, maar hoe doe je dat als je zo verschillend bent? Hun liefde bindt de strijd aan tegen het noodlot in een intens en eerlijk melodrama vol passie, muziek en prachtige beelden.

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Deze voorstelling is volzet! Stuur een mailtje naar bibliotheek@londerzeel.be voor een plaatsje op de wachtlijst. Van zodra er een plaats vrijkomt brengen we u dan op de hoogte. Wees er dus snel bij! Bekijk alvast de trailer!


Geleverd door Filmtrailer.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.