bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Nieuw: verleng & reserveer via Mijn Bibliotheek !


aanmelden

Vandaag heeft onze bib als eerste Vlaamse bibliotheek de nieuwe toepassing Mijn Bibliotheek in gebruik genomen! Registreer je op mijn.bibliotheek.be en reserveer en verleng eenvoudig bibliotheekmaterialen! De 'oude' omslachtige procedure, waarbij je telkens moest inloggen met de barcode van je lidkaart behoort vanaf nu tot het verleden!

Maak een nieuwe account aan en voeg daarna je bibliotheeklidmaatschap toe met de barcode op je bibkaart en je familienaam zonder spaties als wachtwoord. Kies ervoor om altijd aangemeld te blijven op je pc. Zo moet je nooit nog een wachtwoord intikken om te verlengen, te reserveren,... !

Daarnaast kan u ook de lidmaatschappen van bv. uw kinderen of partner aan uw account toevoegen, zodat u nog beter onze boetes kan vermijden!

In het voorjaar volgen de andere bibliotheken die met de provinciale bibliotheeksystemen van Vlaams-Brabant en Antwerpen werken. De login zal op termijn ook gekoppeld worden aan digitale collecties, met als eerste Mediargus (kranten- en tijdschriftenarchief). Hierdoor zullen klanten van de bib van thuis uit toegang krijgen tot digitale collecties waarop hun bib geabonneerd is.

Op termijn zal deze gebruiksvriendelijke toepassing in alle Vlaamse bibliotheken gebruikt worden die zijn aangesloten op een provinciaal bibliotheeksysteem. Wie klant is in meerdere bibliotheken zal dan al zijn lidmaatschappen kunnen beheren met één enkele login.

We zijn benieuwd naar uw mening! Stuur uw opmerkingen en suggesties naar bibliotheek@londerzeel.be en help ons om Mijn Bibliotheek nog beter te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.