bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Onze invasie van de Bib Web Awards 2010 !

In de laatste tussenstand, enkele dagen voor het sluiten van het kiesbureau, duiken er zeven nieuwe internettoepassingen in een alfabetische top 5 op. Maar liefst drie keer gaat het om Bib Londerzeel ! Al onze nominaties staan nu in een voorlopige top 5 ! Enkel Kortrijk en Brugge doen het even goed als onze gemeente ! In totaal brachten tot dusver bijna 5000 bezoekers hun stem uit voor de Bib Web Awards.

De drie Awards staan hiermee nog niet op onze kast, maar dankzij onze fantastische klanten zijn we goed op weg ! U kan nog voor ons stemmen tot vrijdag 26 november !

Uw stem voor onze bib maakt het verschil ! Haal drie Bib Web Awards naar Londerzeel en win een boekenbon !

Maak onze dromen waar en stem voor onze bib in de categorieën bibliotheekblogs, multimedia (onze fotocollecties op Flickr) en overige webtoepassingen (onze nieuwscollecties op netvibes) !

Klik op deze stemsite op de drie vierkantjes voor Bib Londerzeel, vul onderaan de pagina je e-mailadres in als je een boekenbon wil winnen en klik daarna op de knop 'verzenden'.

We willen al onze kiezers alvast van harte bedanken voor hun stem !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.