bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Lees- en kijktip: Death note

Death note is een razend populaire strip-, film- en animatiereeks uit Japan. De 12 deeltjes zijn uitgegeven zoals de originele manga: je moet ze dus van achter naar voren en van rechts naar links lezen. Het is even wennen, maar het loont de moeite!

Light, een succesvolle student vindt op een dag een vreemd schriftje. Door er hun naam, een doodsoorzaak en een tijdstip in te schrijven kan hij mensen om het leven brengen. Wie het schriftje gebruikt kan rekenen op het trouwe gezelschap van een Shinigami: het bizarre schepsel dat het boekje op aarde heeft laat vallen. Light schrijft steeds meer namen van ongestrafte misdadigers op. Hij roept zichzelf uit tot Kira, de nieuwe god van een rechtvaardige wereld. De enige die hem kan stoppen is L, een hoogbegaafde speurder die niemand ooit gezien heeft...

12 delen lang spettert de indrukwekkende machtstrijd tussen Kira en L. van de pagina's. Op onze filmafdeling vind je de 3 seizoenen van de al even spannende animatiereeks. En ook de 2 live-action films zijn besteld.

Bekijk de Death note trailer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.