bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Kinder- en Jeugdjury 2009-2010

KJV is een jury van kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar die héél graag lezen. De juryleden krijgen per leeftijdsgroep een lijst van boeken om te beoordelen.

Vanaf dit seizoen werken we anders als voordien. Enkel groep 3 (3de en 4de leerjaar) en groep 4 (5de en 6de leerjaar) werken zoals vroeger: een 4-tal bijeenkomsten in de Londerzeelse en Malderse bib waarbij samen met een begeleider de boeken besproken worden.

Jongere en oudere leesgierigen blijven echter niet in de kou staan. Voor hen krijgen de 10 geselecteerde boeken van elke groep een duidelijk KJV-plekje vooraan op de jeugdafdeling. Elke bib-bezoeker kan deze boeken ontlenen. Ze worden op je eigen kaart uitgeleend en de uitleenperiode is zoals al je andere materialen 4 weken. Opgelet: een KJV-boek kan niet verlengd worden!

Lees tegen 15 april 2010 de 10 boeken voor jouw leeftijd en geef ons via een invulformulier jouw score door. Spring snel binnen in de bib en kijk bij de KJV-stand welke prachtboeken er voor jouw leeftijd werden geselecteerd. Meer info op www.kjv.be en in de bib.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.