bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Filmvoorstelling: Ladybird Ladybird

Vrijdag 2 december om 20u in de bib.
Regie: Ken Loach (VK 1994 - 101 min.)
Met: Crissy Rock, Vladimir Vega, Sandie Lavelle

Maggie heeft vier kinderen van vier verschillende vaders. Als kind werd ze misbruikt. Mannen slaan of lopen weg: iets anders heeft ze nooit geweten.

Op een dag verliest ze haar hart aan Jorge, een vluchteling uit Paraguay: een man die luistert en die oprecht om haar en de kinderen geeft. Net op dat moment besluit de sociale dienst dat Maggie niet voor haar kinderen kan zorgen en plaatsen ze haar kroost bij een pleeggezin.

Een indrukwekkende filmklassieker over liefde in onmogelijke omstandigheden, op het scherp van de snee tussen menselijke waardigheid, bureaucratie en wederzijdse vooroordelen.

Reserveer snel je gratis plaatsen en bekijk alvast de trailer! In tegenstelling tot de trailer is de film uiteraard wél ondertiteld in het Nederlands. Deze filmvoorstelling wordt georganiseerd door Gezinsbond Londerzeel, i.s.m. de bib.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.