bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Holebifilmfestival: ontdek onze themastand !Van 10 tot 29 november is het feest in 11 Vlaams-Brabantse steden en gemeenten, met film, documentaire, dans en theater rond het holebi- en transgenderthema.

Net als vorig jaar organiseert Bib Londerzeel met steun van de provincie Vlaams-Brabant 2 filmvoorstellingen in het kader van het Holebifilmfestival, waarvoor je gratis kan inschrijven:

- op donderdag 10 november om 20u: The Danish girl van Tom Hooper (VK 2015 - 114 min.)
- op vrijdag 25 november om 20u: The imitation game van Morten Tyldum (VK 2014 - 114 min.)

Naar aanleiding van het holebifilmfestival halen we in de maand november al onze films en tv-series met een holebi- of transgender-thema uit de kast, om ze te laten schitteren op een mooie themastand!

Klik op een afbeelding om meer over de film te lezen in onze catalogus. Gebruik vervolgens de knop "Waar staat het?" om te kijken of de film aanwezig is en/of om deze te reserveren (kostprijs reservatie: 0,80 euro).

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.