bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Nieuwe e-boeken in de bib

We hebben onze mooie e-boekencollectie zopas uitgebreid met een 30-tal nieuwe toptitels!

Je kan maximaal 10 e-boeken op een e-reader ontlenen voor een periode van 4 weken. Net als een fysiek boek kan een e-boek maar door één klant tegelijk uitgeleend worden.

Voor elke titel betaal je 0,30 euro leengeld. Het toestel leen je gratis. Onze e-boeken en e-readers kan je gratis online, telefonisch of in de bib reserveren: van zodra de e-reader voor je klaar ligt krijg je een mailtje of bellen we.

We hebben een kleine, maar mooie collectie samengesteld. Deze kan je niet enkel in onze catalogus bekijken en reserveren, maar ook via Pinterest.

Omdat er momenteel nog geen juridische duidelijkheid is over het recht van bibliotheken om e-boeken uit te lenen kunnen we deze voorlopig enkel aanbieden op e-readers van de bib: e-boeken van de bib op je eigen tablet of e-reader lezen is dus nog niet mogelijk. We beschikken over 10 Tolino Shines en 6 Kobo Glo HD's.

Wil je toch graag op je tablet of smartphone lezen? Download dan de Verborgen parels-app op je Android- of Apple-toestel. Nog tot 20 januari 2016 kan je daarmee gratis 15 topromans lezen! Lid zijn van een bibliotheek is hiervoor niet nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.