bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Lees 15 Verborgen Parels gratis op je smartphone of tablet !

Maar liefst 40 000 boekenliefhebbers stemden de voorbije weken voor hun favoriete Verborgen Parels en lieten daarbij 650 inspirerende commentaren achter!

Vanaf nu tot 20 januari 2016 kan je via de app de 15 beste parels lezen op je tablet of smartphone. Helemaal gratis en voor niets: zelfs lid zijn van een bib is hiervoor niet nodig! Download de app in de App Store (Apple) of op Google Play (Android).

Woesten van Kris Van Steeberge is de terechte numero uno, op de voet gevolgd door Iris was haar naam van Toni Coppers en Het huis van de moskee van Kader Abdolah.

Jammer genoeg is het niet mogelijk om de parels op een e-reader te lezen, maar gelukkig hebben we ook een mooie, actuele collectie die je gratis kan reserveren om uit te lenen op een e-reader van de bib. Hiervoor betaal je slechts 0,30 euro leengeld per titel. Het toestel leen je gratis.

Lees je toch liever op papier? Geen probleem: ontdek deze 25 aanraders op een themastand in de bib.

Bekijk op www.verborgenparels.be de prachtige tekeningen die Pieter Fannes bij elk boek maakte en laat je verleiden door de commentaren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.