bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Boekperformance: "De ster, de god, de vleugels en de ster"

Zaterdag 16 januari om 10u in Bib Londerzeel

De ster, de god, de vleugels en de ster is een poëtisch verhaal bezielt en bedacht door An Willaert en in beeld gebracht door Jurgen Walschot. An Willaert is de zus van Veerle van De Verhalenkist uit Malderen.

Jurgen Walschot: "Het was een hele uitdaging om de poëtisch tekst van An Willaert in beeld te brengen. Met de dood van een god als uitgangspunt kon het ook niet anders dan een magisch realistisch boek te worden. Wie of wat die god is laat ik jullie zelf ontdekken.Verder in de hoofdrol een paar grootse, witte vleugels die uit het donkere water opstijgen. Het werd een zoektocht naar een passende stijl. Het zijn surrealistische prenten geworden waarin ik me heb kunnen uitleven met houtskool, pen en inkt, collagetechnieken, ... Ik ben erg tevreden met het resultaat. In de eerste plaats hebben we het boek voor onszelf gemaakt. Maar nu blijkt het toch ook goed aan te sluiten bij de leefwereld van de jongere lezers. De tekst en prenten nodigen uit om te gaan filosoferen over kleine, grote en onmeetbare dingen. Maar ontdek het vooral zelf ;-)"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.