bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

zaterdag

Zoek een schat van Vlieg in de bib en win je droomplek !

De hele zomer lang verstopt Vlieg meer dan 200 schatkisten in musea, bibs, festivalterreinen, historische tuinen en nog veel meer leuke plekken in Vlaanderen. We verklappen alvast dat er een schat verstopt zit in de Bib Londerzeel!

Een spannend opdrachtenparcours in de bib brengt de speurneuzen tot bij de schatkist. In de schatkist zit een bouwplan. Met dit bouwplan kan je een miniversie van jouw droomplekje ontwerpen. Doe mee aan de wedstrijd en laat een architect jouw droomplek bouwen in een versie zo groot dat je er zelf in past! Elk plan heeft bovendien een unieke code. Voer ze in op UiTmetVlieg.be/schattenjacht en win een familieweekend!

Bij één van de opdrachten versieren de kinderen een huisje. De huisjes van alle deelnemers krijgen een plaatsje op de grote kaart van Londerzeel op de gevel van de bib! De zomeractie van Vlieg loopt van 28 juni tot en met 30 augustus 2014 tijdens de openingsuren van de bib en richt zich naar kinderen tot 12 jaar. Meer info op UitmetVlieg.be

1 opmerking:

  1. Het spel is superleuk; er is ook iets mooi om te maken en nog een verrassing !

    BeantwoordenVerwijderen

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.