bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Onze zadenbib zaait zich uit tot in China !

Je hebt het misschien al ergens gehoord of gelezen: enkele weken geleden werd er door heel wat media aandacht besteed aan de zadenbib!

Woensdag 10 juni: een paginagroot artikel in De Standaard!

Woensdag 11 juni: een interview met Jan Hautekiet tijdens de ochtendspits op Radio 1

& een artikel in de landelijke editie van Het Laatste Nieuws !

Donderdag 12 juni: een filmploeg uit China maakt een reportage over de zadenbib in Bibliotheek Sint-Agatha-Berchem ! De interviews zijn in het Engels. De reportage werd ondertussen uitgezonden in China, Vietnam en Hongkong! CNC liet weten dat er nog een Spaanse en Engelstalige versie volgt.

Tip: in de bib kan iedereen gratis alle kranten lezen ;-)

Eind 2012 zijn we in Bib Londerzeel gestart met de eerste Vlaamse zadenbib, in samenwerking met MijnTuin.org. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers, partners én zadenleners groeide dit sinds het voorjaar van 2013 uit tot een steeds groter succes. Vandaag zijn er al 21 bibliotheken in Vlaanderen, Brussel én Nederland toegetreden tot het zadenbibnetwerk. Op MijnZadenbib.be vind je een overzicht van alle bibliotheken en hun beschikbare zadencollecties, waaronder uiteraard ook onze collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.