bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Filmvoorstelling: La source des femmes

Vrijdag 20 september om 20u in de bib.
Deuren om 19:30u

Regie: Radu Mihaileanu (België/Italië/Frankrijk 2011 - 135 min.)

Een klein moslimdorp, ingesloten door heuvels en onherbergzaam land, leeft ver weg van stromend water en elektriciteit. Een gevaarlijk rotspad is de enige weg naar water. De mannen hebben de hele dag niets te doen, maar de traditie belet hen om een poot uit te steken bij deze gevaarlijke klus: water halen is vrouwenwerk. Op een dag hebben enkele vrouwen er genoeg van en breekt er een staking uit: gedaan met water en seks, zolang er geen verandering komt! Een grappige film vol speelse muziek over een ernstig en zwaarwichtig thema.

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!.

90 mensen schreven zich in voor deze voorstelling, waardoor we momenteel volzet zijn. Stuur snel een mailtje naar bibliotheek@londerzeel.be voor een plaatsje op de wachtlijst. Mogelijk kunnen we nog stoelen bij vragen. Bekijk alvast de trailer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.