bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Rock Werchter 2012

Nu al aan het aftellen voor vier dagen Rock Werchter? Passeer dan nog even langs de bib, plunder onze Rock Werchter 2012 promotiedisplay en ontdek de groepen die je zeker niet wil missen! Ook dit jaar kan je van een 50-tal artiesten cd's in de bib ontlenen!

Bekijk hier de indrukwekkende affiche van Rock Werchter 2012.

Al onze cd's, dvd's en boeken kan je makkelijk reserveren (kostprijs: 0,80 euro) via onze catalogus op londerzeel.bibliotheek.be Zoek op auteur, titel,… Klik in de resultatenlijst op een titel en onderaan in de beschrijving op de knop 'reserveren'. Vervolgens log je in met de barcode van je lidkaart als gebruikersnaam en je familienaam zonder spaties als wachtwoord. Van zodra de cd beschikbaar is ontvang je van ons een mailtje.

Binnenkort krijgt onze Rock Werchter 2012 promotiedisplay gezelschap van zijn uit de kluiten gewassen Hasseltse broertje Pukkelpop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.