bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Filmvoorstelling: Het varken van Madonna


Vrijdag 29 juni om 20u in de bib.  Deuren om 19:30u
Het varken van Madonna (België 2011 – 110 min.)
Regie: Frank Van Passel
Met:  Kevin Janssens, Wine Dierickx en Wim Opbrouck.

Frank Focketyn maakte met In de gloria Vermaelens Projects onsterfelijk. In Het varken van Madonna lijkt dit inventieve tweemanbedrijfje uitgegroeid tot een internationale speler. In de rol van Fierens daagt hij immers een gemotiveerd verkopersteam uit om zoveel mogelijk gerobotiseerde varkens te verkopen. Deze technologische gadgets verspreiden met één druk op de knop feromonen die van het fokken van varkens kinderspel maakt. Verkoper Tony gaat ervoor, maar komt met zijn auto vast te zitten in het West-Vlaamse Madonna, een kleurrijk dorpje dat van de rest van de wereld lijkt afgesloten en waar de tijd is blijven stilstaan onder de kerktoren. Deze hilarische komedie ademt het wonderbaarlijke van de tv-serie Terug naar Oosterdonk, eveneens van de hand van de uit Londerzeel afkomstige Frank Van Passel.

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Reserveer tijdig uw gratis plaatsen !

Bekijk hieronder de trailer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.