bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Onze foto's van het KJV-bekroningsfeest!

Op zondag 20 mei trokken we met een twintigtal enthousiaste lezers naar het bekroningsfeest van de Kinder- en Jeugdjury in de Singel in Antwerpen.  Deze feestelijke dag stond in het teken van de boeken die het afgelopen leesjaar gretig verslonden werden door onze jonge juryleden.  Auteurs lazen voor en illustratroren toonden hun kunsten.  De kinderen namen deel aan diverse workshops en een quiz.  Voor elke leeftijd was er een boekenspel en ook dit jaar vielen er twee lezers uit Londerzeel in de prijzen!  Het werd een waar boekenfeest!    

Op onze KJVstand in de bib vind je de top drie van elke leeftijdscategorie!  De geselecteerde boeken voor het volgende leesjaar staan vanaf september op de KJV-stand.  

Over heel Vlaanderen namen ruim 6300 jonge lezers deel aan de Kinder- en Jeugdjury.  Ongeveer 1500 van hen zakten af naar het bekroningsfeest.  Bekijk onze foto's op Flickr!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.